Отопление - Компания ПРАНА
Расчет стоимости
+359 877 470 155
Imeil: bgprana@gmail.com
Skype: bgprana
Други контакти

Отопление

 • Компания PRANA е специализирана в предоставянето на услуги в сферата на климатичното оборудване, а именно на реализацията, монтирането и обслужването на системи за климатизации и отопление. Компанията работи с оборудване на водещи световни производители на климатична и отоплителна техника.
 • Неоспоримо преимущество на реализуемото оборудване е надеждността, високото качество, екологичността и прецизното обслужване от нашите специалисти. Комфортни условия създаващи съчетание от параметри като температура, влажност и чистота на въздуха, повишават работоспособността и спомагат за пълноценен отдих.
 • Най често вентилационните системи се използват за запазване на необходимата температура и влажност при съхранение на хранителни и фармацевтични продукти, за създаване на работни условия на сървари и промишлено оборудване.
 • PRANA има преимущество в качеството и оперативното изпълнение на работните операции, благодарение на квалифицираните кадри от които се състои компанията. Всички сотрудници на компанията преминават обучение в учебно-консултански център "АПИК" (Асоциация предприятие и индустрия на климатизацията). Всички оътрудници имат минимум три годишен опит в сферата на климатичната и вентилационна техника. Много от сътрудниците идват от големи предприятия в тази област. Сътрудниците на PRANA периодически преминават курс за повишаване на квалификацията. За годините през които е работила фирмата е придобила уникален опит.
 • Предлагаме ви да се запознаете с категорийте на стоки и услуги които предлага компания PRANA.
 • Въпроси и поръчка

  Ако се интересувате от продуктите на нашата фирма, моля обадете се на:

  +359 877 470 155 Сергей
  Skype: bgprana

  или email: