Декоративна копринена мазилка - Компания ПРАНА
Расчет стоимости
+359 877 470 155
Imeil: bgprana@gmail.com
Skype: bgprana
Други контакти

Декоративна копринена мазилка

 

Бързо и лесно обновяване на апартаменти, хотели или ресторанти!


 

  • Копринена мазилка, устойчива на температурните изменения на въздуха и влажността, а също така прикрива малки неравности по нанасяната повърхност. Не отделя мирис,не изгаря и не потъмнява на слънчева светлина и има  шумо- и топлоизолационни свойства.
  • За нанасене добавете само вода и разбъркайте с ръце, може и без ръкавици - Декоративна копринена мазилка е напълно безвредена. Ще получите лек и пухкав материал, който се нанася бързо  и лесно и също така се почиства от замърсените участъци. Тъй като материалът не изисква идеално гладки повърхности на нанасяне, Вие пестите от материали и труд за заравняване, а също така и много време (до 10 пъти от човекочасовете, нужни за подготвителни работи и почистване).
  • След еднократно нанасене Вие получавате завършен продукт. При нарушаване на покритието, от пренасене на мебели, при одраскване, заливане с напитки или появяване на микропукнатини, ремонтта е изключително лесен - материалът има свойството при напръскване с пулверизатор с вода и внимателно разнасене да възстановява първоначалния си облик, което не нарушава здравината му. Всичко това Ви позволява да спестите много средства за пребоядисване.
  • Материалът е податлив на дизайнерски капризи и неговата консистенция позволява лесно оформление на надписи и рисунки по стени и тавани. Колекцията предлага голям избор на великолепни  разцветки и текстури, но също така има възможност да поръчете и разцветка по индивидуално желание.
  • Декоративна копринена мазилка притежава топлоизолационен ефект, който позволява да съкратите Вашите разходи за охлаждане през летния и отопление през зимния сезони. Той не се напуква при изсъхване и не се отлепя вследствие на колебанията на температурата и влажността в  помещението.
  • Мазилките се съставени от 100% екологични материали, като целулоза и текстилни влакна, антистатични са и не събират прах.
  • Декоративна копринена мазилка предпазва от една от причините за появяване на плесен в дома,а именно от влагата, която се образува  поради температурната разлика на въздуха и стената. При нанасене на декоративна копринена мазилка  Вие неутрализирате този ефект, а Вашите стени продължават да дишат.
  • Продуктите имат участие на международни изложения BATIMAT във  Франция, BAU в Мюнхен, Index и BIG5 в Дубай (ОАЕ), а на пловдивския панаир през 2015 година са получили златен медал в категория “Иновация и екология.”
  • Декоративна копринена мазилка е идеално решение пред туристическият сезон, поради бързото и евтино обновяване на вътрешния облик на Вашият хотел и ресторант.

Въпроси и поръчка

Ако се интересувате от продуктите на нашата фирма, моля обадете се на:

+359 877 470 155 Сергей
Skype: bgprana

или email:

Мы в социальных сетях